Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Onderhoud aan Nintendo eShop aankomende dinsdagavond [UPDATE]

Binnenkort zal er onderhoud plaatsvinden aan de Nintendo eShop waardoor de eShop tijdelijk niet beschikbaar zal zijn.

In de nacht van dinsdag op woensdag zullen de Nintendo eShop voor de 3DS en de WiiU, de DSI shop en het Wii-winkelkanaal niet bereikbaar zijn vanwege onderhoud dat Nintendo dan zal uitvoeren. Het onderhoud zal plaatsvinden van 22:00 8 september tot 02:00 woensdag 9 september Nederlandse tijd. Wat de onderhoudsbeurt zal toevoegen en welke veranderingen het met zich mee zal brengen is nog niet bekend. Hoogswaarschijnlijk zal het meer stabiliteit met zich mee brengen en een aantal onopmerkelijke dingen veranderen.

UPDATE Het onderhoud aan de eShop is door Nintendo twee uur naar voren geschoven. Nu zal het onderhoud op dinsdagavond 8 september plaatsvinden vanaf 20:00 uur en eindigt daarbij ook twee uur eerder.