Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NDCube blijkt de ontwikkelaar van Animal Crossing: Amiibo Festival

Australian Classification Board (ACB) vermeldt dat NDCube de ontwikkelaar is van Animal Crossing: Amiibo festival. Kortom, een ander team dan normaal.

De Australische ratingorganisatie ACB heeft de rating van deze game bepaald. Nu is het voor ons Europeanen niet zo interessant welke rating de game in Australië krijgt, maar het rapport dat daarbij is vrijgegeven is juist wel interessant. Animal Crossing: Amiibo Festival wordt namelijk door andere ontwikkelaars gemaakt dan eerdere Animal Crossing-games.

In dit ratingrapport komt namelijk NDCube als ontwikkelaar van Animal Crossing: Amiibo Festival naar voren. Deze ontwikkelaar ontwikkelde eerder al Wii U Party U en Mario Party 10. Dit zijn beide party games, net als Animal Crossing Amiibo Festival een party game zal worden. Terwijl zij werkten aan deze Animal Crossing game, werkten de oorspronkelijke ontwikkelaars van de serie aan Animal Crossing: Happy Home Designer en eerder ook aan Splatoon.

Hieronder kun je het rattingrapport bekijken.

RatingAustralië Animal Crossing amiibo festivalAnimal Crossing: Amiibo Festival komt later dit jaar gratis naar de Nintendo Wii U eShop. Er zal ook een fysieke bundel uitkomen met daarin een amiibo van Isabelle, een amiibo van Digby met daarnaast nog drie amiibokaarten.