Project Treasure heet voortaan Lost Reavers

Bandai Namco maakt bekend dat Project Treasure en naamsverandering zal ondergaan. Tevens zien we meer Gameplay en een trailer van een beta-test.

In de nieuwe Japanse trailer verkennen we al wat tombes, en zien we hoe de naam van Lost Reavers wordt geïntroduceerd. Voortaan zal de game dan ook Lost Reavers heten. Daarna zien we verschillende gevechten met mummies, en zien we gechten met grote eindbazen. Ook maken we kennis met wat puzzelelementen. Kortom, een heleboel gameplay.

In Project Treasure, of nu dus Lost Reavers, moet je op zoek gaan Relics. Dit zijn verborgen schatten die door de spelwereld verstopt liggen. Tijdens het zoeken kom je in aanraking met verschillende puzzels en obstakels. Om deze op te lossen wordt er een beroep gedaan op verschillende vaardigheden, waaronder teamwork. Het spel kent verschillende characters met ieder eigen vechtstijlen.

De Beta Test is alleen voor Japan en zal binnenkort worden aangekondigd. Een releasedatum voor de Wii U is nog onbekend.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Geef een reactie