Nieuwe coverplates in aantocht

Vandaag zijn er twee nieuwe coverplates aangekondigd. Een van Hello Kitty en een van Yoshi. 

De New 3DS heeft een bijzondere eigenschap. Je kan namelijk de voor- en achterkant van je 3DS veranderen door een andere achterkant te plaatsen. Er zijn voor heel veel games al coverplates verschenen, maar vanaf 27 november zullen er nog twee aan toegevoegd worden. 

Hello Kitty fans zullen in ieder geval blij zijn met de toevoeging van de Hello Kitty coverplate. Maar ook Yoshi fans kunnen een andere coverplate met Yoshi in de hoofdrol aanschaffen.

Hieronder kan je de originele tweet lezen.

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

2 gedachten over “Nieuwe coverplates in aantocht

Geef een reactie