Mega wollen Yoshi amiibo naar de Nederlandse winkels

Nintendo heeft een releasedatum aangekondigd voor een Mega Yoshi Amiibo.

Eerder zagen we al een roze, groene en blauwe Yoshi amibo. Amiibo zijn er namelijk in alle soorten, kleuren, en straks ook in verschillende maten. Nintendo heeft namelijk een mega amiibo aangekondigd voor wollen Yoshi, die tevens kan worden gebruikt in Yoshi’s Woolley World. 27 november komt deze wollige mega Yoshi  amiibo naar de Nederlandse winkels.

De wollen Yoshi werd aangekondigd via twitter. Vooralsnog is er geen prijs bekend, maar deze Yoshi kost in Amerika zo’n $40, wat omgerekend €34,75 is.

Wil jij deze Mega Yoshi amiibo hebben?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

6 gedachten over “Mega wollen Yoshi amiibo naar de Nederlandse winkels

Geef een reactie