Bowser en Toad Wii Remote Plus aangekondigd

Vorige jaar kwamen al Wii Remotes in het thema van Mario karakters uit. Eind dit jaar worden er twee nieuwe remotes aan deze collectie toegevoegd.

Ook voor Wii U bezitters blijven de Wii Remotes onmisbaar tijdens multiplayer games. Nintendo heeft sinds vorig jaar Wii Remotes uitgebracht in het thema van Mario karakters. Mario, Luigi, Peach en Yoshi Wii Remotes zijn zo al voorbij gekomen. 

Nintendo heeft via Twitter laten weten dat vanaf 20 november een Bowser en Toad versie van een Wii Remote Plus in de winkels liggen.

De originele Tweet kan je hieronder lezen:

 

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

Eén gedachte over “Bowser en Toad Wii Remote Plus aangekondigd

Geef een reactie