Disney Infinity 3.0 – Twilight of the Republic Play Set footage

We hebben nieuwe beelden voor je van Disney Infinity 3.0 in de vorm van gameplay footage.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits (volledige titel) komt eind deze maand op meerdere platformen uit. De game bevat sets met personages uit Disney, Disney/Pixar, Marvel en Star Wars. Disney Infinity 3.0: Play Without Limits bevat drie playsets die de originele trilogie, de prequels en de nieuwste Star Wars-film omvatten.  Er komen onder andere figuurtjes uit van Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Obi-Wan Kenobi, Yoda en Darth Maul. Naast Star Wars verschijnen er ook nog beeldjes van andere Disney-figuren, namelijk Mickey, Minnie, Mulan en Olaf.

Eén gedachte over “Disney Infinity 3.0 – Twilight of the Republic Play Set footage

  • 24/08/2015 om 10:33
    Permalink

    De video werkt intussen niet meer. De man in de video had wel belachelijk veel figures, tof om te zien.

Geef een reactie