Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailer van The Legend of Legacy 3DS stelt Meurs en Bianca voor

The Legend of Legacy voor Nintendo 3DS is een tijdje geleden aangekondigd. Nu is er een nieuwe trailer verschenen waarin Meurs en Bianca worden voorgesteld. Dit zijn twee avonturiers.

In de game komen  zeven avonturiers (Liber, Meurs, Owen, Bianca, Garnet, Eloise en Filmia) aan op het mysterieuze eiland van Avalon. Ze werken samen met twee andere avonturiers om doelstellingen te behalen. In deze doelstellingen moet je bijvoorbeeld het eiland afzoeken naar schatten, zoeken naar de god van het eiland of naar verloren herinneringen. Na tijd van spanning en avontuur ontdekken de avonturiers een zingende steen welke verteld over de geschiedenis van Avalon.

Atlus, het bedrijf achter de game, heeft ondertussen een nieuwe trailer van The Legend of Legacy vrijgegeven. Hierin zijnMeurs en Bianca te zien. Meurs is een elementalist die de kracht heeft te vechten met geesten om zich heen. Bianca lijdt aan geheugenverlies. In het spel ga je op zoek naar haar geheugen.

The Legend of Legacy zal begin volgend jaar in de Europese schappen te komen liggen voor de Nintendo 3DS. De titel zal tevens in de Nintendo Eshop beschikbaar komen als download. Amerika zal de game iets eerder krijgen, namelijk 13 oktober