Inloggen met je Nintendo ID op Nintendo Europa site

Nintendo Europa heeft een functionaliteit toegevoegd aan de website. Vanaf nu is het mogelijk om online in te loggen met je Nintendo ID.

Om dit te regelen is het de bedoeling dat je je Nintendo ID koppelt aan je Club Nintendo account. Als je dit gedaan hebt ontvang je 750 sterren, helemaal gratis!
inlog

Als je dit gedaan hebt kan je inloggen als je inlogt op de site log je direct in op je Club Nintendo account en vice versa. Je kunt dit natuurlijk gelijk uitproberen en je sterren innen dit doe je HIER (klik bovenin op inloggen).

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Inloggen met je Nintendo ID op Nintendo Europa site

Geef een reactie