Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Shuffle Mobiel deze maand al naar Japan

De komst van mobiele Nintendo games komt nu écht dichtbij. Weliswaar in Japan maar Pokémon Shuffle mobiel komt deze maand al uit.

Wanneer we in het Westen aan de slag kunnen met de game is momenteel nog onbekend. Pokémon Shuffle is een free-to-play game waarbij je later in de game nog ‘in-game’ aankopen kunt doen. De versie voor de Nintendo 3DS is erg populair als gratis te downloaden eShop titel. Het lijkt erop dat de mobiele versie van Pokémon Shuffle vrijwel idententiek aan de 3DS versie wordt en alleen geoptimaliseerd is voor de iPhone en Android.

Pokémon Shuffle is een puzzel titel welke veel weg heeft van spellen als Bejeweled en Candy Crush.  Je zult in de game dan ook steeds rijen van drie moet maken om ze te laten verdwijnen. Op die manier kun je beestjes vangen alsmede deze laten evolueren.