Prijsvraag: DN geeft 4 keer 15 euro eShop tegoed weg!

Heb jij geen Nintendo eShop tegoed meer? Dan is het misschien wel jouw geluksdag. Wij mogen namelijk 4x een Nintendo eShop Card ter waarde van €15,- weggeven!

De prijs wordt geleverd als code. Deze kun je inwisselen via de Nintendo eShop, DSi Shop en het Wii winkelkanaal. Hoe maak je kans op deze prijs? Geef antwoord op onderstaande vraag en stuur jouw antwoord voor 9 augustus naar info@dailynintendo.nl.

Beantwoord deze vraag: In welk jaar werd de Nintendo 3DS in Europa op de markt gebracht?

Winnaars worden na 9 augustus zo snel mogelijk bekend gemaakt. De prijs wordt vervolgens per e-mail toegestuurd. Veel succes!

eshh

* De Nintendo eShop Card wordt gesponsord door Beltegoed.nl.

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. Winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoorden per mail naar info@dailynintendo.nl. Vermeld ook je eigen e-mail adres. Per persoon mag één keer worden meegedaan. Winnaars krijgen na de uitslag zo snel mogelijk hun downloadcode per e-mail opgestuurd.

 

 

10 gedachten over “Prijsvraag: DN geeft 4 keer 15 euro eShop tegoed weg!

Geef een reactie