Super Mario maker bevat 99 kostuums waarvoor geen amiibo nodig zijn om ontgrendeld te worden

Er is nieuwe informatie verschenen over hoe amiibo gebruikt kunnen worden in Super Mario Maker voor Wii U.

In Super Mario Maker kun je alles aanpassen naar eigen voorkeur. De game staat bekend om de vrijheid om Mario levels te maken waarin alles mogelijk is. Maar minder bekend is misschien dat ook Mario helemaal kan worden aangepast. Toch is dit mogelijk. Eerder gaf Nintendo aan dat dit met amiibo zou gaan werken, maar nu hebben ze alsnog gezegd dat dit geen verreiste is. Wanneer je een NFC figuur of kaart tegen de NFC lezer aanhoudt, trekt Mario een imageander jasje aan. Dit is alleen mogelijk in de klassieke Super Mario Bros versie van de game. Mii fighters zijn de enige die geen outfit kennen. Hierdoor zullen er uiteindelijk 99 verschillende outfits beschikbaar zijn. De outfits zijn zonder amiibo te ontgrendelen door de mysterieuze ‘100 Mario challenge’ uit te spelen.

Mario’s vaardigheden blijven overigens wel hetzelfde wanneer hij een ander kostuum draagt.

Super mario maker costumes

Super Mario Maker zal 11 september in de schappen komen te liggen voor de WiiU. Het spel zal een prijskaartje van €45,- meekrijgen. Ook zal deze voor dezelfde prijs in de Nintendo eshop beschikbaar komen.

image

 

Calvin

Ik ben Calvin en ben 17 jaar oud. Ik woon in Alkmaar (Noord - Holland) en speel op de iPad en 3ds. Ik luister graag naar popmuziek. Waaronder veel Michael Jackson. Ook schrijf ik graag stukjes over games en conspiracy of vat dingen die ik interessant vind samen.

Geef een reactie