Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailers, screenshots en blocksize van Animal Crossing: Happy Home Designer

Nieuwe Japanse trailers, screenshots en bevestiging hoe groot de downloadversie van Animal Crossing: Happy Home Designer wordt.

In nieuwe trailers en screenshots zien we hoe je de huizen inricht voor al je dorpsbewoners. Zo plaats je kasten, hang je dingen aan de muur, zet je dingen op de tafel, of verplaats je voorwerpen zodat ze op jouw gewenste plek staan in de kamer. Daarnaast zie je alle bekende Animal Crossing-figren en is ook de blocksize van de downloadvariant bekend geworden.

Animal Crossing komt zoals bekend opnieuw naar de Nintendo 3DS. In Happy Home Designer zal echter de focus liggen in het inrichten en versieren van je huisjes. Zo zul jij de huizen vormgeven van al je dierenvriendjes. Bewoners geven hun voorkeuren aan, en het is jou taak om hun wensen uit te laten komen.

Hieronder vind je al het beeldmateriaal.

https://www.youtube.com/watch?v=0RLdO7o2wuM

https://www.youtube.com/watch?v=cwxzd__TPg8

animal crossing 1 animal crossing 2 animal crossing happy home designer

Verder is bekendgemaakt geworden dat het spel 4038 blocks in beslag neemt, mocht je het downloaden in de Nintendo eShop. Geconverteerd is dit ongeveer 504,75MB van het SD-kaartje in je Nintendo 3DS.

Animal Crossing: Happy Home Designer moet op 2 oktober verschijnen in Europa. De Animal Crossing amiibo-kaarten moeten dan tevens verschijnen.