Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Harvest Moon: Seeds of Memories terug naar de basis

De aankomende game Harvest Moon: Seeds of Memories zal terugkeren naar de basis van de serie.

Harvest Moon komt met Seeds of Memories naar de Wii U, PC, iOS en Android. Seeds of Memories zal dit keer echter terugkeren naar de basis van de serie en wordt ontwikkeld als retro titel binnen de serie. Ontwikkelaar Natsume doet dit onder andere naar aanleiding van kritieken op de vorige Harvest Moon game. In Harvest Moon: Seeds of Memories is het weer jouw taak om van een mislukte boerderij een succes te maken. Naast het feit dat Natsume juist terugkeert naar de basis van de serie zal het spel zelfs de nodige nostalgische momenten gaan bevatten. Zo zul je onder andere moeten gaan vissen en eten maken. De titel van de game onthult wel een nieuw element in de Harvest Moons serie namelijk de Seeds of Memories. Harvest Moon: Seeds of Memories verschijnt deze winter in Noord-Amerika. Wanneer de game naar Europa komt is nog niet bekend. Ontwikkelaar Natsume:

“We hebben gehoord wat onze fans zeiden. We kregen zowel complimenten als kritieken.”