Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste Harvest Moon: Seeds of Memories footage

Een nieuwe Harvest Moon game is onlangs aangekondigd en deze keer komt de serie naar de Wii U, PC en iOS. Hieronder hebben we de eerste gameplay footage voor je.

Ook dit nieuwste deel draait weer om het boerenleven. Naast een release op de Wii U zal Harvest Moon: Seeds of Memories naar de PC en iOS komen. Met Harvest Moon: Seeds of Memories, zoals het spel heet, wil Natsume terug naar de oorsprong van de serie. De game zal zelfs de nodige nostalgische momenten gaan bevatten. Ook in Harvest Moon: Seeds of Memories zul je weer een eigen boerderij moeten opbouwen én deze onderhouden. Zo zul je onder andere moeten gaan vissen en eten maken. De titel van de game onthult meteen een nieuw element in de Harvest Moons serie namelijk de Seeds of Memories. Benieuwd geworden naar de game? Bekijk de eerste gameplay beelden hieronder.