Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon maps, 33 nieuwe wapens en nieuwe modi gelekt

Een hacker bevestigt dat Splatoon nog 2 nieuwe maps zal kennen, 33 nieuwe wapens en nieuwe spelmodi. Dit haalt hij uit data die al op de disc zou staan.

Het is geen verassing dat Nintendo voor Splatoon nog nieuwe content zal gaan leveren, en het is ook al achterhaald dat deze content al op de disc van Splatoon staat, maar pas wordt geunlocked wanneer Nintendo dit wil. Neogaf-lid TDLink heeft echter via de disc al weten te achterhalen hoeveel nieuwe content aan wapens, maps en modi Nintendo voor ons in petto heeft.

Volgens TDLink zijn er nog twee maps die Nintendo vooralsnog niet heeft vrijgegeven, maar al wel op de disc staan. Het gaat hier om maps met de namen Camp and Skyscraper.  Verder zijn er 33 nieuwe wapens ontdekt die Nintendo in de loop van de tijd zal moeten vrijgegeven. Een volledige lijst van deze wapens vind je hier.

Het opvallenste zijn echter de nieuwe game modi die moeten verschijnen. Zo schijnen er nog twee modi te zijn: Tower Control en RainMaker. TDLink  heeft al weten te achterhalen wat RainMaker inhoud.

In RainMaker moeten beide teams de RainMaker vangen en deze zo dicht mogelijk naar de basis van de tegenstander te brengen. De Rainmaker wordt echter door een schild bewaakt, dus voor je hem kunt oppakken moet je dit schild eerst breken. Wanneer je wordt belaagd door de vijand, laat je de RainMaker vallen. Hij is zwaar, dus je kunt geen Super Jump gebruiken, terwijl je de RainMaker draagt.