Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Veel tijdelijke boxart van Nintendo’s opkomende titels

Nintendo geeft een hoop tijdelijke boxart vrij.

Tijdens Nintendo Digital Event zijn een boel games voorbijgekomen. Niet alle games vielen even goed in de smaak, toch is Nintendo er momenteel hard mee bezig. Zo heeft Nintendo al van veel games tijdelijke boxarts vrijgegeven.  Zo zien we tijdelijke boxart van Happy Home Designer, Chibi-Robo! Zip Lash, Little Battler eXperience, Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes en Yo-Kai Watch voor de 3DS. Tijdelijke boxart Chibi Robot Tijdelijke boxart Happy Home Designer Tijdelijke boxart LBX Tijdelijke boxart Mario & Sonic Rio Tijdelijke boxart The Legend of Zelda Tri force Heroes Tijdelijke boxart Yo-kai watch Tijderlijke boxart Super Mario Maker