Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Party Game: Animal Crossing: Amiibo Festival

Nintendo komt de Spin-off Animal Crossing: amiibo Festival en bevestigd eerder gelekte Animal Crossing-amiibo. De game is voor Wii U.

Wanneer je Mario Party altijd een leuke game hebt gevonden, en helemaal gek bent van Animal Crossing, komt Nintendo nu met een combinatie die misschien voor jou wel interessant is. Tijdens Nintendo’s Digital Event heeft Nintendo namelijk een Spin-off aangekondigd, Animal Crossing: amiibo Festival. Daarnaast worden er enkele nieuwe Amiibo bevestigd.

Vooralsnog is er nog weinig over de game bekend. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt op een spelboard vergelijkbaar met die games die vroeger met het hele gezin aan de tafel werden gespeeld. Tijdens het spelen van dit spel maak je gebruik van verschillende speciale Animal Crossing-amiibo’s.

Tijdens Nintendo’s Digital Event zijn ook de eerder gelekte Animal Crossing amiibo verschenen. Zo werd er tijdens de uitzending onder ander een amiibo van Isabella, Tom Nook en Mable. Dit zijn allemaal bekende personages uit eerdere Animal Crossing-games voor onder andere de Gamecube, DS, 3DS en Wii U.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar de game moet in het vierde kwartaal van 2015 naar de winkels komen.