Fire Emblem If wordt Fates en komt in 2016

Eerder dit jaar werd er een nieuwe Fire Emblem aangekondigd met de naam Fire Emblem If. Nu heeft Nintendo op hun Digital Event aangegeven dat de game in Europa en Amerika Fire Emblem Fates gaat heten. Ook heeft Nintendo een nieuwe trailer laten zien.

Met Fire Emblem Fates krijgt de Nintendo 3DS de tweede Fire Emblem game. Dit deel wordt door hetzelfde team gemaakt als Fire Emblem Awakening en komt van de studio, Intelligent Systems. Qua gameplay zal de game voortborduren op het vorige deel maar worden keuzes in de game veel belangrijker. In Japan komt de game 25 juni al uit, maar degenen buiten Japan moeten nog even wachten. Nintendo heeft vandaag nogmaals laten weten dat de game in 2016 hier uit gaat komen.
Hieronder is een nieuwe trailer te zien, waar voor het eerst de Engelse stemmen te horen zijn.

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

Geef een reactie