Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste bewegende beelden FAST Racing Neo ogen prachtig

We hebben er lang op moeten wachten maar vandaag zijn de eerste bewegende beelden van de Wii U game FAST Racing Neo verschenen.

De beelden zien er indrukwekkend uit en tonen mooie omgevingen en futuristische wagens. Shin’en Multimedia werkt momenteel aan de game en liet eerder al indrukwekkende screenshots zien. Deze futuristische racer moet volgens Shin’en dan ook laten zien waartoe de Wii U in staat is. Blijkbaar vergt dat wel een flinke ontwikkelingstijd. Zo hebben Shin’en Multimedia eerder al laten weten dat de ontwikkeling van FAST Racing Neo eind 2012 begon. Men is begonnen aan FAST Racing Neo direct nadat ze Nano Assault Neo hadden afgemaakt. Hoe vind jij onderstaande beelden ogen?