Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Samenvatting: Super Smash Bros for 3DS en Wii U presentatie

Vandaag om 16:40 hield Nintendo een live stream over Super Smash Bros 3DS en Wii U. Deze was te vinden in het E3 gedeelte op de website. De stream duurde in totaal 20 minuten.

In deze 20 minuten heeft de director van Super Smash Bros. een hele hoop informatie vrijgegeven. Er ging al een tijdje het gerucht  de ronde dat de personages Roy en Ryu in de maak waren. Dit gerucht werd dan ook in de afgelopen presentatie bevestigd.
super-smash-bros-4-ryu-dlc-updateRoy is afkomstig uit de Fire-Emblem serie. Ryu uit de Streetfighter serie. Ryu heeft als uitzondering op de andere personages twee final smashes. Ook werd het nieuwe personage Lucas getoond. Hij zal alleen beschikbaar komen voor de Nintendo 3DS versie. Roy en Ryu zullen wel voor allebei de systemen beschikbaar worden gesteld.
Roy zal €3.99 gaan kosten wanneer hij voor één systeem wordt aangeschaft. Wanneer je hem voor allebei de systemen wilt aanschaffen betaal je één euro extra.

72446

Naast de personages zijn er zojuist ook nieuwe kostuums voor je Mii beschikbaar gekomen. Het shopgedeelte van de game is aangevuld met Splatoon kostuums, Isabella kostuum, Megaman kostuum, Zero kostuum en nog twee bokser kostuums uit verschillende sets. De kosten zijn €0.79 per kostuum per systeem. Als je een kostuum in één keer voor je 3DS én je Wii U wilt aanschaffen zijn de kosten ietsje hoger, namelijk €1.19 per kostuum.

MII_thumb

Tevens komt er een grote Amiibo wave aan. Het is nog onbekend wanneer deze wave zal moeten verschijnen, maar Nintendo gaf aan dat dit de grootste wave tot nu toe zal zijn. De Amiibo die in deze wave zullen verschijnen zijn: R.O.B, Duck Hunt, Falco, Lucas, Mewto en Mr. Game and Watch. De laatste is een erg uitzonderlijke Amiibo. Het figuurtje kan van zijn standaard worden gehaald zodat deze in een andere positie kan komen te staan. In deze wave bevinden zich ook drie aparte Amiibo die geen officiele personages zijn, maar wel zijn te gebruiken in de game. Zo zijn er voor elke categorie Mii vechter uit de game Amiibo in de maak. Super Smash Bros kent drie verschillende categorieën Mii waaronder de Zwaardvechter, Bokser en Cyborg.

AMIIBO_thumb

Voor de Wii U versie van de game zal er na een update een functie worden toegevoegd waarmee spelers herhalingen van gevechten op YouTube kunnen plaatsen.  Ook zullen online toernooimodi in Augustus beschikbaar komen.

Er is nu een update beschikbaar die een nieuw level met Miiverse thema zal toevoegen aan de Wii U versie van de game. Hierin zullen posts van de Miiverse community verschijnen tijdens de gevechten. Behalve het Miiverse level is het level Droomland (Kirby van de Nintendo 64) zojuist beschikbaar gekomen in de shop. Hiervoor zal je €1,99 voor moeten betalen. Wanneer je dit level voor allebei de systemen wilt hebben betaal je €2,99.
Levels die wel zijn bevestigd maar nog geen prijs of datum hebben meegekregen zijn Kasteel Hyrule en Peach’ kasteel.

Smash-Bros-Ryu-Roy-Gameplay_06-13-15Tot slot zal er een speciaal level van super street fighter worden geleverd wanneer je besluit Ryu te kopen.

De update was direct na de presentatie te downloaden. Namelijk om 17:00 uur.

De presentatie kun je hieronder bekijken:

Welke DLC karakters ga jij kopen?