DN.FM E3 Special: Onze E3 Verwachtingen

De E3 gaat voor Nintendo aanstaande dinsdag om 18:00 uur weer beginnen, maar wat verwachten we nou eigenlijk? In deze podcast, schuiven Bas, Youtuber Jeroen en Alfons aan en speculeren we er weer op los. 

We gaan het  over de volgende onderwerpen hebben:

  • De toekomst van de Wii U
  • Treehouse en Nintendo Championship
  • Een nieuwe Animal Crossing voor Wii U
  • Remakes ( & VC Console)
  • Is het aannemelijk dat er Mario Galaxy 3  of Mario Sunshine HD bekend wordt gemaakt?
  • Komt er een nieuwe Pokémon game?
  •  Verwachten we een nieuwe IP of mobiele games?
  •  DLC aankondigingen Waar verwachten we DLC voor?
  •  Wie gaat de E3 winnen?

Daarnaast maken we in deze episode de winnaar bekend van onze prijsvraag.

De podcast kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-e3-special-episode-6

Wat vond jij van de podcast en wat verwacht jij? We horen het graag.

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

13 gedachten over “DN.FM E3 Special: Onze E3 Verwachtingen

Geef een reactie