Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Ryu en Roy komen naar Super Smash Bros.

Super Smash Bros. is al een tijdje uit. Sakurai vertelde dat de ontwikkeling van de game nog niet gestopt is. Na Mewtwo en Lucas kunnen we namelijk nog meer DLC karakters verwachten. Vandaag zijn er twee video’s opgedoken waar we Ryu en Roy zien. 

Afgelopen week is bekend gemaakt dat 14 juni een presentatie zal verschijnen, waarin nieuwe DLC karakters worden aangekondigd. Dan zullen we echt weten welke personages in Super Smash Brothers verschijnen.

Nu moeten we het met geruchten doen en vandaag zijn er weer twee opgedoken. Deze twee karakters moeten er namelijk volgens de video’s aankomen:

Roy van Fire Emblem:

Ryu van Street Fighter:

https://www.youtube.com/watch?v=Nmo6rFJDFsA

14 juni zullen we weten of Roy en Ryu echt naar Super Smash Bros komen.

Hoop jij dat deze geruchten kloppen?