E3 Trailer van Shantae Half Genie Hero van WayForward

Een E3 trailer van Shantae Half Genie Hero

WayForward werkt momenteel aan een nieuwe Shantae-game, namelijk Shantae Half Genie Hero. Momenteel bevind de game zich nog in de beta-fase, maar dat heeft WayForward er niet van weerhouden om alvast een trailer van deze game vrij te geven. In deze trailer zien we heel veel platformactie en zien we hoe Shantae zich in verschillende dieren veranderd.

Hieronder kun je de trailer bekijken

De game is ooit begonnen als een Kickstarter project. Hierbij moest een goal van $400,000 gehaald worden, en werd uiteindelijk $776,084 gedoneerd. Hierbij werd voldoende geld opgehaald voor deze vierde episode in de Shantae-serie van games. De game komt naar Xbox One, Wii U, Playstation Vita, Xbox 360, Playstation 4, Steam en de Playstation 3. Er is nog geen release-datum bekend.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

6 gedachten over “E3 Trailer van Shantae Half Genie Hero van WayForward

Geef een reactie