Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

E3 Trailer van Shantae Half Genie Hero van WayForward

Een E3 trailer van Shantae Half Genie Hero

WayForward werkt momenteel aan een nieuwe Shantae-game, namelijk Shantae Half Genie Hero. Momenteel bevind de game zich nog in de beta-fase, maar dat heeft WayForward er niet van weerhouden om alvast een trailer van deze game vrij te geven. In deze trailer zien we heel veel platformactie en zien we hoe Shantae zich in verschillende dieren veranderd.

Hieronder kun je de trailer bekijken

De game is ooit begonnen als een Kickstarter project. Hierbij moest een goal van $400,000 gehaald worden, en werd uiteindelijk $776,084 gedoneerd. Hierbij werd voldoende geld opgehaald voor deze vierde episode in de Shantae-serie van games. De game komt naar Xbox One, Wii U, Playstation Vita, Xbox 360, Playstation 4, Steam en de Playstation 3. Er is nog geen release-datum bekend.