Speciale Smash Bros. presentatie betreffende DLC

14 Juni zal er een nieuwe update verschijnen voor Super Smash Bros. for 3DS en for Wii U. Deze update zal onder andere Lucas als speelbaar personage toevoegen.

Naast de toevoeging van Lucas als (betaalde) DLC kan je ook vanaf het moment dat de update is afgerond, de Splatoon kostuums voor de Mii personages aanschaffen en kan je op de Wii U versie je vermaken met het nieuwe Miiverse level dat al vorig jaar was aangekondigd.

Ter ere van deze update zal Masahiro Sakurai op 14 juni om 16:40 een speciale videopresentatie presenteren en hij zal in deze presentatie meer informatie over de DLC geven. Of er nog andere dingen aan bod komen is niet bekend.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

12 gedachten over “Speciale Smash Bros. presentatie betreffende DLC

Geef een reactie