Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Terraria naar 3DS en Wii U

Het zal misschien geen hele grote verassing zijn, maar zojuist is via Amazon bekend geworden dat Terraria naar de 3DS en Wii U zal komen.

Hoewel het nieuws vanmiddag pas doordrong, had één van de ontwikkelaars, Cenx, in april al via een forumbericht laten weten dat Terraria naar de 3DS en Wii U zal komen. Als we Amazon mogen geloven zal de game ontwikkeld worden door 505 games en zal de Wii U en 3DS versie van Terraria op 31 oktober uitkomen. Terraria verscheen eerder al op PC, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Xbox 360, Xbox one, iOS, Android, Windows Phone en Kindle Fire. Dat Wii U en 3DS nu aan dit lijstje worden toegevoegd zal dan ook geen verassing zijn.

Op het eerste gezicht zal Terraria je doen denken aan een twee dimensionale versie van Minecraft. Echter spelen de games wel erg verschillend van elkaar. Hoewel het hier natuurlijk om twee sandbox games gaat, zul je je met Minecraft voornamelijk vermaken met het bouwen en zul je bij Terraria het grootste deel van de tijd doden met het bestrijden van bosses en monsters.