Lucas DLC is af en komt snel naar Super Smash Bros

Lucas van Mother 3 komt binnenkort als DLC naar Super Smash Bros. Sakurai laat weten dat de ontwikkeling is afgerond.

Sakurai speelt de DLC in ieder geval al dagelijks. Dit maakte hij via Miiverse bekend. We kunnen de DLC 14 juni om 17:00 verwachten. De DLC zal worden verspreid door een update die ook de Splatoon Mii Fighter gear en Miiverse Stage voor de Nintendo Wii U-versie zal bevatten.

Eerder werd aangekondigd dat naast de eerder verschenen Mewtwo DLC ook Lucas uit Mother 3 ook als downloadable content naar Super Smash Bros zou komen.  Lucas is een personage dat eerder al terugkeerde in Super Smash Bros. Brawl, en sindsdien vaak is aangevraagd door fans. Nintendo heeft uiteindelijk besloten om het personage ook naar deze versies te brengen.

In de toekomst kunnen we nog meer DLC verwachten. Zo lanceerde Nintendo twee maanden terug een Nieuwe Smash Bros. Vechter-website waarop een stemformulier toegankelijk is, om fans de mogelijkheid te bieden input te geven voor wat voor DLC eruit moet komen. Via het stemformulier kan jij suggesties geven welk personage jij speelbaar wilt hebben in Super Smash Bros. Het is nog tot 10 oktober mogelijk inspraaak te hebben over komende DLC.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Lucas DLC is af en komt snel naar Super Smash Bros

  • 05/06/2015 om 17:27
    Permalink

    Leuk 😀 weer nieuwe dingen erbij ik hoop echt nog dat Solid Snake uit Brawl terug zal komen en de mogelijkheid om custom stages in de 3DS versie te creëren zoals de Wii U en misschien ook nog Wolf O’ Donnell terug uit Brawl en Squirtle 😉

Geef een reactie