Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lucas DLC is af en komt snel naar Super Smash Bros

Lucas van Mother 3 komt binnenkort als DLC naar Super Smash Bros. Sakurai laat weten dat de ontwikkeling is afgerond.

Sakurai speelt de DLC in ieder geval al dagelijks. Dit maakte hij via Miiverse bekend. We kunnen de DLC 14 juni om 17:00 verwachten. De DLC zal worden verspreid door een update die ook de Splatoon Mii Fighter gear en Miiverse Stage voor de Nintendo Wii U-versie zal bevatten.

Eerder werd aangekondigd dat naast de eerder verschenen Mewtwo DLC ook Lucas uit Mother 3 ook als downloadable content naar Super Smash Bros zou komen.  Lucas is een personage dat eerder al terugkeerde in Super Smash Bros. Brawl, en sindsdien vaak is aangevraagd door fans. Nintendo heeft uiteindelijk besloten om het personage ook naar deze versies te brengen.

In de toekomst kunnen we nog meer DLC verwachten. Zo lanceerde Nintendo twee maanden terug een Nieuwe Smash Bros. Vechter-website waarop een stemformulier toegankelijk is, om fans de mogelijkheid te bieden input te geven voor wat voor DLC eruit moet komen. Via het stemformulier kan jij suggesties geven welk personage jij speelbaar wilt hebben in Super Smash Bros. Het is nog tot 10 oktober mogelijk inspraaak te hebben over komende DLC.