Dr. Mario: Miracle Cure aangekondigd voor de Nintendo 3DS eShop

Er komt een nieuwe Dr. Mario naar de Nintendo 3DS.

Het is al een tijdje geleden sinds er een echte Dr. Mario-titel verscheen. Nu is er een nieuwe Dr. Mario-game aankondigd die door het leven zal gaan als Dr. Mario: Miracle Cure. Deze game werd getoond tijdens de nieuwste onaangekondigde Amerikaanse Nintendo Micro Direct.

Eerder dook de game al op in Japan, wat er voor zorgde dat er al speculaties ontstonden dat de game mogelijk ook naar Noord-Amerika en Europa zou komen. Vandaag is de titel dan ook in de Nintendo Direct verschenen, en heeft Nintendo Nederland de game ook bevestigd voor Europa. Dr. Mario: Miracle Cure zal over tien dagen exclusief naar de Nintendo 3DS eShop komen.

In deze game puzzel je met Dr. Mario in een game die je wel met Tetris mag vergelijken. Daarnaast komt in deze game Dr. Luigi terug, waarbij je ook de L-pillen zult zien die eerder verschenen in de Nintendo Wii U-versie van Dr. Luigi.

11 juni komt deze game naar de Nintendo 3DS eShop.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “Dr. Mario: Miracle Cure aangekondigd voor de Nintendo 3DS eShop

Geef een reactie