Project Cars draait op 23FPS en slaat Wii U mogelijk over

Project Cars slaat mogelijk de Nintendo Wii U over, en komt naar de NX. Dit is een uitspraak die Ian Bell, hoofd van Slightly Mad Studios, doet op het Project Cars forum. De game draait momenteel pas op 23FPS.

Wat anders dan al die prachtige gameplay-beelden: momenteel kampt Project Cars met problemen op de Nintendo Wii U. Ian Bell maakte onlangs bekend dat de Nintendo Wii U-versie pas met moeite op 23FPS draait, en dat de ontwikkelaars nu eigenlijk wachten op meer informatie over Nintendo’s NX. De ontwikkelaars hopen dat de NX een nieuwe sterkere hardware is. Als dit namelijk zo is slaat Project Cars de Wii U over, en komt de game naar de NX.

Ian Bell meldt het volgende op het officiële forum van Project Cars:

At the moment we’re running at about 23FPS on the WiiU. We’re awaiting/hoping for more of a hardware announcement at E3…

Momenteel is er nog niks bekend over de NX, behalve dat Nintendo beloofd dat het een compleet nieuwe ervaring wordt. Nintendo heeft eerder laten weten dat we volgend jaar pas meer informatie zullen krijgen over de NX.

Wanneer de NX niet op de E3 wordt aangekondigd, zal dit betekenen dat Project Cars grafische pracht in zal gaan leveren om de game op minimaal 30FPS te kunnen laten draaien. De game komt dan vooralsnog wel naar de Wii U.

Honestly, unless we really cut the looks back I think we’re looking to Nintendo’s next console. 720p yes.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

6 gedachten over “Project Cars draait op 23FPS en slaat Wii U mogelijk over

Geef een reactie