Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yooka-LayLee behaalt opnieuw de hoogste stretch goal

Project Yooka-LayLee zit weer zonder stretch goals. Ook de nieuwe stretch goals zijn volledig gehaald. Tevens wordt het project nog steeds gesupport.

Het aantal backers voor PlayTonic haar Yooka-LayLee Kickstarter, neemt nog steeds fors toe. Het bedrag dat wordt geschonken staat op het moment van schrijven op £1,203,501. Hierdoor behaalt het project alweer de hoogste stretch goal: walktrough en commentary video’s.

Het is vooralsnog nog onduidelijk of PlayTonic nog meer stretch goals zal gaan toevoegen, daar Playtonics hier zelf nog geen uitspraken over heeft gedaan. Momenteel heeft PlayTonic zelf nog niet eens verwerkt dat ze de hoogste stretch goal hebben behaald, daar de stretching goal nog niet is doorgekrast op de kickstarter pagina. Dit moeten zij immers handmatig aanpassen.

Als het aan fans ligt komen er zeker meer stretch goals. In ieder geval zijn er nog zeker fans die bereid zijn het project nog te gaan backen, of al hebben geschonken, maar meer schenken als er meer stretch goals komen.