Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Legend of Legacy ook naar het Westen?

De aankomende Nintendo 3DS RPG Legend of Legacy, welke onlangs in Japan verscheen, lijkt ook naar het Westen te komen.

Dat liet Atlus PR manager John Hardin namelijk weten tijdens een podcast. Legend of Legacy is zon tyisch voorbeeld van een klassieke turn-based RPG. Veel gamers vinden dat nog altijd de leukste RPG’s. Het verhaal speelt zich af in Avalon, een legendarisch continent. Als speler stap je in de schoenen van één van de zeven speelbare karakters en ga je op zoek naar een van de vele mysteries die het continent kent. John Hardin zei tijdens de pocast:

We did announce The Legend of Legacy is coming over here, and we have another one in the can too that I can’t talk about just yet. But another really niche Japanese game that actually isn’t out yet, we’re bringing that over for the 3DS later this year. What could it be?

Wanneer we de game hier kunnen verwachten is nog niet duidelijk maar zodra er meer bekend is houden we je op de hoogte.