Gratis Child of Light artbook kun je nu downloaden

Child of Light viert zijn éénjarige jubileum viert en daarom is er een nieuw art book uitgebracht. Je kunt dit artbook volledig gratis downloaden.

Ontwikkelaar Ubisoft vond dat het eenjarig bestaan van de game gevierd moest worden en heeft daarom een gratis te downloaden artbook van de game uitgebracht met als titel Child of Light: Reginald the Great. Het artbook is hier gratis te downloaden.

Child of Light: Reginald the Great volgt het verhaal van Robert’s zoon, Reginald. Hij gaat uit op avontuur om achter zijn levensdoel te komen. Onderweg ontmoet hij in een donkere en gevaarlijke kelder Roberta, waarna hun avontuur verder gaat. Reginald’s verhaal vind plaats een paar jaar na de gebeurtenissen van Child of light. Creative director Patrick Plourde liet weten dat men vanaf het begin al Lemuria wilde verkennen via verschillende invalshoeken en hoofdpersonages. Dat doet men nu dus via het verschenen artbook.

2 gedachten over “Gratis Child of Light artbook kun je nu downloaden

  • 02/05/2015 om 22:24
    Permalink

    Child of Light was erg leuk, maa had een erg gekke opbouw. Het begin is simpele en aan het eind is het opeens enorm moeilijk. Slechte overgang en een te groot verschil in levels. Toch vind ik deze game een toppetje door de art-style.

    Vaillant hearts lijkt mij ook leuk. Jammer dat deze niet voor Nintendo is uitgekomen.

Geef een reactie