Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grant Kirkhope is niet eens voor de GK Rap gevraagd

Project Yooka-LayLee zal ook een GK Rap krijgen, want het doel is bereikt. En Grant Kirkhope zelf, is nooit voor de rap gevraagd…

Toen Yooka-Laylee het hoogste stretch goal van £1,000,00 bereek, besloot PlayTonic na veel verzoeken van fans om nieuwe goals toe te voegen. Een goal was een Nintendo 64 Shade Model met daarbij een rap. Er werd beloofd dat deze rap zou worden gemaakt door grant Kirkhope. Dit is dezelfde man die de Donkey Kong Rap heeft gemaakt voor Donkey Kong 64. Grant Kirkhope was echter zelf niet eens voor deze opdracht gevraagt.

Grant Kirkhope vind het daarentegen zelf wel erg leuk om weer een rap te maken. Zo plaatste hij op twitter een bericht dat hij genoot van de manier hoe PlayTonic een stretch goal had toegevoegd dat hij een rap zou gaan maken, zonder dat hij zelf hierom was gevraagd. Hieronder lees je de tweet:

Grant Kirhope is verantwoordelijk voor de muziek van Yooka-Laylee. Tijdens het starten van de kickstarter zijn enkele van de soundtracks die hij voor het spel heeft gemaakt geopenbaard. Omdat het stretch goal is behaald krijgt hij nu dus ook de opdracht om weer een rap als één van deze soundtracks te maken.

Hieronder kun je Grant Kirkhope zijn Donkey Kong Rap bekijken: