Mewtwo is nu te koop in Super Smash. Bros.

Bezitters van alle twee de geregistreerde Super Smash Bros. delen konden al een tijd met Mewtwo spelen.  Nu is Mewtwo ook de verkoop ingegaan.

Veel spelers hoopten op de terugkeer van Mewtwo. Nintendo heeft een tijd terug bekend gemaakt dat dit karakter  DLC is en zou uitkomen in 2015. Dat was een paar weken terug het geval voor Club Nintendo leden die alle twee de delen hadden geregistreerd. Vandaag heeft Nintendo of Europe  bekend gemaakt dat Mewtwo nu voor iedereen beschikbaar is.

Een pakket met alles uit de eerste DLC lading ( alle Mii outfits en Mewtwo) kost: €10,31 en voor allebei de platformen €14,51.

Los kost Mewtwo €3,99 en als bundel voor beide systemen €4,99.

 

 

Ben jij van plan Mewtwo te kopen?

 

 

Thomas

Ik ben Thomas. Mijn bijnaam is Athomas. Ik schrijf nieuwsartikelen en ben een grote fan van Nintendo, strips en scouting. Mijn NNID is Athomas en mijn FC is 4468-1946-0286. Stuur mij een PM dan voeg ik jou ook toe!

3 gedachten over “Mewtwo is nu te koop in Super Smash. Bros.

 • 28/04/2015 om 20:45
  Permalink

  In de podcast was ook al aan het bod gekomen dat nintendo. Mewtwo er expres niet bij de release hebt ingedaan ik denk hoe raar het ook klinkt dat ze dat wel hebben gedaan.

  Ik weet nog niet of ik hem ga kopen.

  • 28/04/2015 om 22:22
   Permalink

   Ik zou het erg slecht vinden van Nintendo als ze dat hebben gedaan en ook echt net iets voor Nintendo.

   Maar het zal een makkelijke manier zijn om geld te verdienen. Ik ben er wel van overtuigd dat MK8 DLC pas na de ontwikkeling van de game is toegevoegd.

  • 29/04/2015 om 20:19
   Permalink

   Het is als mogelijkheid naar voren gebracht eigenlijk, niet als een feit. Daar wil ik wel even wat nuance in brengen 😛
   Maar vooralsnog kunnen we hier alleen over speculeren natuurlijk. Mewtwo zat oorspronkelijk al in Melee, en ik kan mij best voorstellen dat er eerder al plannen waren om Mewtwo terug te laten keren in deze smash eigenlijk, gezien de huidige Pokémon games natuurlijk Mega Mewtwo kennen. Mogelijk hebben ze die plannen uitgesteld tot DLC. We zullen het niet zeker weten.

Geef een reactie