Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lord of Magna: Maiden Heaven komt naar Europa

Lord of Magna: Maiden Heaven, een strategie RPG, die gemaakt is door de makers van de bekende Rune Factory serie zal deze deze lente nog in Europa verschijnen.

De onsuccesvolle herberg eigenaar Luchs, wordt om in leven te blijven gedwongen om kristallen op te graven, Op een dag vindt hij een kristal met een fee erin. Zodra de fee ontwaakt wordt Luchs op een avontuur gestuurd waar hij monsters moet bevechten, de geheimen van deze en zes andere feeën ontrafelen.
Het spel maakt gebruik van turn-based gevechten, met een raakgebied. In dat raakgebied zal een aanval meerdere vijanden in dat gebied raken.

Lord Of Magna: Maiden Heaven functies:

Zeven Heldinnen, Zeven verhalen
Elk van de zeven feeën die in de herberg komen wonen hebben hun eigen verhalen te vertellen en door relaties met hen op te bouwen zal je nieuwe gespecialiseerde aanvallen vrijspelen.

Strategische gevechten laten  elke ronde tellen
“Bowl” over zoveel mogelijk vijanden met één aanval als mogelijk, daag spelers uit om vuist, afstands en magische aanvallen op de frontlinie te zetten zodat er maximale schade ontstaat.

Creeër de weg naar nieuwe vaardigheden
Naast nieuwe vaardigheiden gewoon vrij te spelen, kan je met vrije gevechten en StreetPass zeldzame items krijgen om vaardigheden mee te creeëren waarmee je het gevecht in jouw voordeel kan laten draaien.

Aanpasbare moeilijkheidsgraad en meer
Spelers kunnen kiezen tussen de volgende niveaus makkelijk, normaal en moeilijk. Gebruik de versnel knop om gevechten te versnellen zoals gewenst of herleef momenten uit de game met de in-game movie en art gallery.

Hieronder hebben we de eerste screenshots en een aankondigingstrailer:

Screens


Trailer


Lord of Magna: Maiden Heaven verschijnt 4 juni in de eShop voor €29,99