Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Toy Pokémon codes voor Pokémon Rumble World

Met de volgende downloadcodes kun je gratis Klefki en Doublade downloaden in de gratis game Pokémon Rumble World.

Er zijn nieuwe codes gepubliceerd die het mogelijk maken om gratis de Toy Pokémon Klefki en Doublade te downloaden in Pokémon Rumble World. Eerder was het mogelijk om via codes Pancham en Smeargle te downloaden. Door de Toy Pokémon te downloaden kun je met ze spelen.

password-klefki-doublade

Je kunt de Pokémon Klefki downloaden met de code 37760163. Doublade kun je downloaden met de code 17428954. Om de codes te kunnen gebruiken moet je minstens Adventurer Rank 4 hebben bereikt. Je gebruikt de codes door de Start Button in te druken en Passwords aan te klikken. Daarna vul je de codes in.

Pokémon Rumble World is een spel waarin je speelt met Toy Pokémon. Met je Toy Pokémon ontdek je verschillende maps, waar je andere Toy Pokémon tegen zult komen. De game laat je meer dan 700 Toy Pokemon verzamelen.