Mewtwo DLC codes Club Nintendo worden verstuurd

Nintendo heeft al enkele dowloadcodes voor de gratis Mewtwo DLC voor Super Smash Bros. per e-mail verstuurd. Anderen ontvangen de codes nog.

De downloadcodes die het mogelijk maken om gratis het speelbare personage Mewtwo te downloaden in Super Smash Bros. for 3DS en Wii U, worden vandaag door Nintendo verstrekt. Iedereen die beide Smash games registreerde op club nintendo zal een een downloadcode voor beide versies ontvangen.

Heb je de downloadcodes nog niet ontvangen, dan is de kans groot dat je deze later deze dag nog zult ontvangen. Eerder kregen Japanners de downloadcode en veel Europese Club Nintendo-gebruikers kregen hun codes al.

Je moet je downloadcodes gebruiken voor 23:59 uur op 31 mei 2015. Als je de downloadcode niet binnen dit termijn gebruikt, zal deze vervallen. Om de downloadcode te kunnen gebruiken, moet je de laatste patch hebben geïnstalleerd.

Als je niet beide versies van Super Smash Bros. op Club Nintendo hebt geregistreert, wordt het in de toekomst toch nog mogelijk om de de DLC van Mewtwo te downloaden tegen een betaling te downloaden.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

20 gedachten over “Mewtwo DLC codes Club Nintendo worden verstuurd

Geef een reactie