Xbox baas ziet Banjo graag in Super Smash Bros

Veel Nintendo fans zouden maar al te graag Banjo als speelbaar character zien in Super Smash Bros voor de Wii U en 3DS. Maar denkt Microsoft daar ook zo over?

Je zou het misschien niet meteen verwachten maar Xbox baas Phil Spencer zou er in elk geval geen problemen mee hebben. Via Twitter reageerde hij op een fan door te melden dat hij Banjo graag als character ziet in Super Smash Bros voor de Wii U en 3DS. Nintendo opende onlangs een grote poll waarbij fans kunnen stemmen op welk personage ze graag in de game zien als downloadbare content. Het personage met de meeste stemmen zal dan gaan verschijnen in de vorm van aanvullende content. Als het aan Xbox baas Phil Spencer ligt zou Banjo in elk geval een mogelijkheid kunnen zijn!

  1. @XboxP3 Nintendo is holding a poll for the next Smash Bros DLC, and Banjo is a popular choice! It would mean so much if you could get him in

@PedroDarkinson I think it would be cool if Banjo was in the next SSB DLC. We’ve worked with Nintendo on Rare IP before, no issues.

4 gedachten over “Xbox baas ziet Banjo graag in Super Smash Bros

Geef een reactie