Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ND: DLC Comes Out Of Nowhere Super Smash Bros.

Sakurai heeft heel erg hard gelogen over DLC betreft Super Smash Bros. for Wii U en 3DS. In de laatste Nintendo Direct is namelijk heel veel DLC bekend gemaakt voor zowel de Nintendo Wii U als de 3DS. En er is nog meer op komst!

We krijgen meer te horen over Mewtwo, er komt een update en een oud personage uit Mother 3 komt terug als DLC. Daarnaast heeft Nintendo aangegeven mogelijkheden aan te bieden dat fans input kan gaan geven wat voor DLC er uit gaat komen voor Super Smash Bros. voor Wii U en 3DS.

mewtwo-smash-bros-656x369
Mewtwo komt als DLC naar Super Smash Bros.

Het is duidelijk geworden dat we 15 april de Mewtwo DLC kunnen verwachten, die Club Nintendo-leden gratis zouden krijgen bij registratie van zowel de Nintendo Wii U- als de Nintendo 3DS-versie. Tevens is bekend geworden dat deze DLC door anderen gewoon kan worden aangeschaft (vanaf 28 april). Voor de Nintendo 3DS-versie gaat dit €3,99 kosten en voor de Nintendo Wii U-versie €4,99.

Nintendo gaat ook een update uitbrengen voor Super Smash Bros waardoor je DLC kunt downloaden, het balans in het spel zal worden verbeterd en dat er een mogelijkheid komt om foto’s en aangepaste levels te delen in de Wii U-versie.

zlCfzS8T6f4A6Y5Zfh
Lucas uit Mother 3 beschikbaar als DLC

Naast de Mewtwo downloadable content komt Lucas uit Mother 3 ook als downloadable content naar Super Smash Bros.  Lucas is een personage dat eerder al terugkeerde in Super Smash Bros. Brawl, en sindsdien vaak is aangevraagd door fans. Nintendo heeft uiteindelijk besloten om het personage ook naar deze versies te brengen. In juni kunnen we de Lucas DLC verwachten.

Uiteindelijk lanceert Nintendo ook nog een Nieuwe Smash Bros. Vechter-website waarop een stemformulier toegankelijk is, om fans de mogelijkheid te bieden input te geven voor wat voor DLC eruit moet komen. Via het stemformulier kan jij suggesties geven welk personage jij speelbaar wilt hebben in Super Smash Bros. Suggesties kunnen tot 10 oktober worden ingestuurd.