Google Maps laat je Pac-Man spelen!

Het is bijna 1 april en onder andere website Google doet rond deze periode vaak wat leuks. Dit keer is Google er vroeg bij en laten ze je via Google Maps Pac-Man spelen!

Google neemt je rond 1 april niet in de maling maar brengt wel wat leuks. Wanneer je naar Google Maps gaat is het namelijk mogelijk om Pac-Man te spelen. Links onder in de hoek zie je een optie om dit te activeren. Wel moet je er rekening mee houden dat je een gebied moet kiezen waar genoeg wegen zijn. Wanneer je de Pac-Man optie niet ziet kun je Google Maps ook via een andere browser openen. Google doet overigens al jaren iets leuks met Maps rond 1 april. Eerder was Google Maps al eens als schatkaart te bekijken.

pac-man-google-maps-656x312

3 gedachten over “Google Maps laat je Pac-Man spelen!

Geef een reactie