Real Life Game Characters in trailer film Pixels

Video Game characters komen tot leven in de nieuwe Trailer van de film Pixels.

Nog even en dan komen Video Game Characters als Donkey Kong, Space Invaders en PacMan tot leven op het grote doek. Sony Pictures Entertainment publiceerde haar nieuwste trailer voor de film Pixels, waarin deze personages zullen terugkeren als schurken die de aarde willen vernietigen.

In de film stuurde de NASA een tijdscapsule de ruimte in met de hoopvolle bedoeling buitenaartse levensvormen te vertellen hoe vredig het er wel niet aan toe zou gaan op onze planeet. Waar de NASA echter geen rekening mee hield, is dat de Aliëns hun boodschap als een oorlogsverklaring zouden interpreteren. Met modellen van spellen uit de jaren ’80 vallen ze de aarde aan, en een team van elite gamers krijgt de taak om de wereld te redden.

Hieronder kun je de trailer van de film bekijken.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

7 gedachten over “Real Life Game Characters in trailer film Pixels

Geef een reactie