Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zeldzame amiibo komen terug naar Europa

Amiibo zijn een hot topic sinds de release. Vele amiibo figuren zijn namelijk zo snel uitverkocht dat vele verzamelaars misgrijpen.

Vorige maand werd er door Nintendo of Amerika bekend gemaakt dat Marth weer opnieuw in de winkels zou verschijnen en dat in Japan onder andere Little Mac en Villager opnieuw zouden verschijnen. Dit gaf ons reden om Nintendo te contacteren of hetzelfde voor Europa zou gebeuren en wij hebben goed nieuws.

Volgens Nintendo Nederland worden namelijk een aantal heruitgaves van amiibo voorbereid voor een release rond de zomer van dit jaar. Volgens Nintendo zullen dit onder andere Villager, Little Mac, Captain Falcon en Marth zijn. Goed nieuws dus voor wie nog een van deze zeldzamere Amiibo wil gaan scoren!

Update: Nintendo heeft bevestigd dat het om een selectie van de eerste vier waves zal gaan welke naast eerder genoemde nog zullen verschijnen zal later bekend gemaakt worden.

Welke Amiibo wil jij graag nog hebben?