Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Shuffle evenement online

Pokémon Shuffle is een Free-to-Play 3DS game die sinds vorige maand te downloaden is. Vandaag is er een evenement online gegaan.

Dit evenement maakt gebruik van de passcode functie van de game. Hoewel de code bekend is gemaakt tijdens Pokémon Get TV in Japan werkt die in alle regio’s. De code, 20150007, geeft je toegang tot twee gratis Mega Start items. De code voer je in als volgt: Start de game op en tik op het boekje. Daar kan je de optie kiezen om een passcode in te voeren.

Over Pokémon Shuffle

Pokémon Shuffle is een puzzel titel welke veel weg heeft van spellen als Bejeweled en Candy Crush.  Je zult in de game dan ook steeds rijen van drie moet maken om ze te laten verdwijnen. Op die manier kun je beestjes vangen alsmede deze laten evolueren.  Vanaf februari dit jaar zal de game te downloaden zijn in de eShop. Pokémon Shuffle is gratis om aan te schaffen maar werkt met een vergelijkbaar concept als Candy Crush. Je krijgt een X aantal levels tot je beschikking maar zijn deze op, dan moet je wachten met spelen. Je kunt levens wel aanschaffen in de eShop tegen betaling. Ook kun je levens aanvullen door voorwerpen te sparen.