Teaser van een The Legend of Zelda Live Action-film

The Zelda Project en Player Piano werken samen aan een eigen The Legend of Zelda Live Action-film. De teaser voor deze film, waarin we zien hoe Link ten strijde trekt, publiceerden ze onlangs op youtube.

Terwijl Netflix aan haar eigen Live-Action variant van The Legend of Zelda lijkt te werken, hebben Zelda-fans een project opgestart om hun eigen The Legend of Zelda live-action film te maken. Onlangs publiceerde Youtube-gebruikers The Zelda Project en Player Piano namelijk een teaser van hun eigen Zelda-project.

The Zelda Project is een website in Los Angles, California die diverse scènes uit The Legend of Zelda namaakt door middel van fotografie, film en kunst. Dit delen ze dan op hun website. De andere partner in dit project, Player Piano, is een Filmmaker die vaak samenwerkt met musici die gespecialiseerd zijn in het namaken van video game muziek op de piano.

In de short film zal de Final Battle tussen Link en Ganondorf uit Ocarina of Time opnieuw in beeld worden gebracht. De projectmakers beloven een ‘Journey into Hyrule like you’ve never seen it before as Link rides to the ruins of Castletown to face off in the Final Battle with Ganondorf to save Princess Zelda.

Hieronder kun je de teaser van de Live-Action film bekijken:

Wat zijn jouw verwachtingen van deze Live Action-film?

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

7 gedachten over “Teaser van een The Legend of Zelda Live Action-film

 • 06/03/2015 om 16:57
  Permalink

  Zoals Mitchel zegt d omgeving is prachtig. Navi ziet er in ieder geval niet uit en Link is ook niet de persoon die ik had willen zien.

  Ik hoop dat Link wel gaat praten in zo’n live action film of serie. Een hoofdpersonage zonder stem zorgt nou niet echt voor een interessant verhaal.

  • 06/03/2015 om 17:46
   Permalink

   Dat kan eigenlijk nog best voor interessante dingen zorgen, hoor. Er zijn voldoende shortfilms waarin geen woord wordt gesproken door het hoofdpersonage die toch interessant zijn. Een voorbeeld is een Short Film van 48H Films met daarin Martin Freeman in de hoofdrol voordat die bekend werd, genaamd The Girl is Mime.

   • 06/03/2015 om 17:53
    Permalink

    O, nog nooit gezien. Het is in ieder geval wel origineel als er niet wordt gesproken, dat klopt. Voor een film of lange serie zal ik het alleen niet willen zien.

 • 06/03/2015 om 18:41
  Permalink

  Nee echt gewoon niet. Ik zag al het schild en ik dacht NEE.
  Kijk naar link, niks klopt, z’n kleren zijn crappy. Alleen Ian van smosh heeft altijd een goede replica van Links kleren, verder zie ik alleen maar slecht fake namaakspul. MMMMMM als die serie van netflix ook zo word flip ik

Geef een reactie