Monster Hunter 4 Ultimate Livestream

Vandaag heeft Nintendo Benelux een Nederlandse Livestream over Monster Hunter 4 Ultimate uitgezonden. Bekijk de opname van de Livestream hier.
.
Tijdens de uitzending geven Monster Hunter fans je meer informatie over het fenomeen Monster Hunter en worden er in-game beelden getoond van Monster Hunter 4 Ultimate. Een van de fans is Lin Setzekorn.  Het door haar ontworpen wapen, the Emperor’s Speech, werd door Capcom gekozen als winnaar in een ontwerpwedstrijd en is nu verwerkt in de game.
Tijdens de uitzending werden ook vragen beantwoord, die via de livechat gesteld konden worden.Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie