Saints Row 1 design director werkte aan open-world Wii U game

Saints Row 1 design director Chris Stockman werkte aan open-world Wii U game. Dat heeft de website Unseen64 beked gemaakt.

De website Unseen64 komt regelmatig met leuke weetjes naar buiten over games die nooit het daglicht zagen. Zo ook deze keer. Volgens Unseen64 werkte Saints Row 1 design director Chris Stockman aan een open wereld game voor de Wii U. De gamen was in samenwerking met Nintendo in ontwikkeling. Deze open wereld titel zullen we echter nooit te zien gaan krijgen.

Stockman’s project werd namelijk 1 dag voor de start van de ontwikkeling geannuleerd. Waarom de game uiteindelijk is geschrapt is niet bekend. Het zou goed kunnen dat Nintendo dit besluit zelf kort voor de start van de ontwikkeling heeft genomen maar dit is niet bevestigd. Toch blijft het jammer dat we een dergelijke game nooit te zien zullen krijgen.

Geef een reactie