Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hoge verkopen in het Verenigd Koninkrijk

Nintendo heeft spannende weken achter de rug. De New 3DS, Monster Hunter 4 en Majora’s Mask zijn net gelanceerd. Nintendo UK is erg blij met de resultaten en de New 3DS en games zijn goed verkocht. 

Shelly Pearce, de leider van marketing bij Nintendo UK, heeft gezegd dat ze erg blij zijn met de verkopen. Monster Hunter 4 Ultimate is een stuk beter verkocht dan zijn voorganger en Majora’s Mask 3D was de best verkochte 3DS titel van de afgelopen weken. De New 3DS heeft een goede start gehad en Nintendo UK hoopt dat de New 3DS dit volhoudt.

Het origineel citaat is hieronder te lezen:

“We’re really pleased with how Majora’s Mask 3D and Monster Hunter 4 Ultimate have performed. Monster Hunter 4 Ultimate has significantly outperformed its predecessor and The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D has debuted at the top spot in the individual format chart. We’ve also seen a strong start for the New 3DS and we’re looking forward to building this momentum.”

De gehele verkoopcijfers van alle platformen zijn hieronder te bekijken:

uk-soft-indiv1

Verwacht jij dat de verkopen van de New 3DS hoog blijven?

Twijfel je of Monster Hunter 4 Ultimate iets voor jou is? Lees dan hier de review.