Releaseperiode Q.U.B.E bekendgemaakt

Q.U.B.E Directors Cut komt in april / mei naar de Nintendo Wii U eShop.

Toxic Games heeft vandaag bekend gemaakt dat Q.U.B.E Director’s Cute in April/ Mei naar de Nintendo Wii U eShop zal komen. Oorspronkelijk zou de titel eerder worden uitgebracht, maar de uitgever gaf eerder aan dat de ontwikkeling meer tijd in beslag ging nemen dan verwacht.

Q.U.B.E Director’s Cut is een puzzelspel. Je moet levels verkennen en gekleurde kubussen manipuleren. Je wordt witte kamer gedropt, en beschikt over geringe informatie. Wat je vervolgens doet bepaalt of je uit deze witte kamer weet te komen. In-game combineer je logica, natuurkunde en behendigheid.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

2 gedachten over “Releaseperiode Q.U.B.E bekendgemaakt

Geef een reactie