Vrijdag door Nintendo uitgeroepen tot #Nintendo3DSDay

Aanstaande vrijdag is het vrijdag de 13de, de dag van het ongeluk. Dat niet alleen, maar vandaag is die dag  door Nintendo ook  tot #Nintendo3DSDay.

De reden hierachter is simpel de New 3DS (XL) wordt gelanceerd en tevens twee topgames. Dit is echter niet alles, Nintendo heeft veel meer in petto. Wat precies vind je hieronder. Ook komen we erachter dat morgen een Super Smash Bros. 3DS update uitkomt die amiibo ondersteuning toevoegd

 • New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL: De nieuwste systemen in de Nintendo 3DS-familie bieden nieuwe besturingsmogelijkheden, gezichtsvolgende 3D-technologie, ingebouwde amiibo-functionaliteit en verbeterde processorkracht. De New Nintendo 3DS is compact en licht, met een scherm dat 1,2 keer zo groot is als dat van de originele Nintendo 3DS en kan via verwisselbare covers naar eigen smaak aangepast worden. De New Nintendo 3DS XL heeft een luxe uitstraling en biedt dankzij het scherm van 4,88 inch een nog meer dynamische en meeslepende spelbeleving. Op 10 februari zal er ook een gratis update mogelijk zijn voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, die het mogelijk maakt om de amiibo van de Super Smash Bros. Collection met deze nieuwe systemen te gebruiken.
 • The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D: De handheld-remake van deze geliefde, duistere en macabere Nintendo 64-game verschijnt exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.
 • New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask 3D Edition: Deze limited edition hardwarebundel bevat een exemplaar van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D en een New Nintendo 3DS XL-systeem met artwork van het spel.  The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition: Deze limited edition software-versie bevat een exemplaar van het spel in zijn originele verpakking, een speciaal ontworpen SteelBook™, een button en een dubbelzijdige poster.
 • Monster Hunter 4 Ultimate: In Monster Hunter 4 Ultimate jagen spelers in een woeste wereld op vele schrikwekkende vijanden. Daarbij kunnen spelers via draadloze communicatie samenwerken met maximaal drie vrienden. Het is voor het eerst mogelijk om op een handheld online te strijden via een draadloze internetverbinding. Nog voordat het spel gelanceerd wordt kunnen spelers het jachtterrein al verkennen met de gratis demo in de Nintendo eShop.
 • New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition: Deze limited edition hardwarebundel bevat een exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate en een New Nintendo 3DS XL-systeem met daarop het iconische logo van het spel.
 • IronFall: Invasion: IronFall: Invasion is een spectaculair schietspel dat in drie jaar tijd is ontwikkeld door de onafhankelijke ontwikkelaar VD-DEV. Naast de stand voor een enkele speler is het ook mogelijk om met zes spelers tegen elkaar te strijden via draadloze communicatie en online. De Cstick van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is perfect geschikt voor de besturing van dit spel.
 • Kirby Fighters Deluxe: Dit vechtspel voor vier spelers is gebaseerd op de populaire battle mode in Kirby: Triple Deluxe, maar dan uitgebreid met nieuwe gameplay, nieuwe arena’s en de mogelijkheid om als team samen te werken.
 • Dedede’s Drum Dash Deluxe: Ga met Kirby’s aartsvijand stuiteren op de maat van vrolijke Kirbymuziek. Dit ritme-actiespel is gebaseerd op de minigame uit Kirby: Triple Deluxe, maar dan met gloednieuwe stages en hindernissen.
 • Ace Combat Assault Horizon Legacy +: Kruip met de legendarische piloot Phoenix achter de stuurknuppel van werkelijk bestaande vliegtuigen. Het spel is compatibel met de C-stick en ZR/ZLknoppen van het New Nintendo 3DS-systeem voor de best mogelijke besturing. Sommige amiibofiguren kunnen vliegtuigen ontgrendelen die zijn gebaseerd op personages als Captain Falcon, Samus, Bowser en meer.
 • Nintendo Anime Channel: Deze nieuwe video-on-demand-dienst biedt fans de kans om tekenfilmseries te streamen van onder andere Pokémon, Kirby en Inazuma Eleven, met regelmatig nieuwe content. Voor toegang tot deze dienst kunnen gebruikers een gratis toepassing downloaden in de Nintendo eShop.
 • Nieuwe thema’s voor het Nintendo 3DS HOME-menu: Fans die hun HOME-menu wel eens een nieuw kleurtje willen geven, hebben geluk! Er komen namelijk nieuwe kleurensets die gebruikers gratis kunnen downloaden in de themawinkel die toegankelijk is vanuit het HOME-menu van je Nintendo 3DS-systeem. Fans die The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D, Monster Hunter 4 Ultimate of Ace Combat Assault Horizon Legacy+ hebben gekocht in de Nintendo eShop* ontvangen een gratis bonusthema, terwijl aanvullende thema’s tegen betaling beschikbaar zijn.

*Aanbieding van gratis bonusthema’s geldig tot 12 maart 2015: bij elke aanschaf van The Legend of Zelda™: Majora’s Mask 3D in de Nintendo eShop ontvangt de gebruiker een gratis downloadcode voor het ‘Nintendo 3DS HOME-menu’-thema “The Legend of Zelda: Majora’s Mask: Dire Moon”. Bij elke aanschaf van ACE COMBAT™ ASSAULT HORIZON LEGACY + in de Nintendo eShop ontvangt de gebruiker gratis drie downloadcodes voor de ‘Nintendo 3DS HOME-menu’-thema’s “Ace Combat Assault Horizon Legacy +: ACES”, “Ace Combat Assault Horizon Legacy + ADF-01” en “Ace Combat Assault Horizon Legacy +: PHOENIX”. Aanbieding van gratis bonusthema geldig tot 15 maart 2015: bij elke aanschaf van Monster Hunter™ 4 Ultimate in de Nintendo eShop ontvangt de gebruiker een gratis downloadcode voor het exclusieve ‘Nintendo 3DS HOME-menu’-thema “Monster Hunter 4 Ultimate: Gore Magala & Seregios”.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Vrijdag door Nintendo uitgeroepen tot #Nintendo3DSDay

Geef een reactie