Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gemengde reacties op gerucht Zelda Netflix-serie

Netflix zou aan een The Legend of Zelda Live-Action-Serie werken, als we The Wall Street Journal mogen geloven. De meningen hierover liggen echter erg verdeeld. Momenteel loopt er ook een petitie tegen deze serie.

De meningen liggen verdeeld onder een nieuw Netflix project dat betrekking heeft tot Zelda. Netflix zou zich in een vroeg stadium bevinden betreft de ontwikkeling van een Live Action-Serie die is gebaseerd op The Legend of Zelda. Deze serie zou in nauwe samenwerking met Nintendo worden ontwikkeld en zal de magische wereld van The Legend Of Zelda naar voren moeten brengen.

Op hetzelfde moment is er momenteel al een petitie gestart tegen de The Legend of Zelda Live Action-serie. De petitie roept mensen op om te tekenen  tegen de productie van de serie, omdat een serie volgens de opstarter de magie van The Legend of Zelda-universum teniet zou doen. De petitiestarter meldt:

It’s important to both Nintendo and the fans of the Zelda franchise that a live action series is not produced. Trying to recreate the magic of Hyrule and it’s beloved characters isn’t possible using a live action cast.

De petitie is momenteel door 70 mensen getekend en is 14 uur geleden opgestart. Binnen 4 uur werd de vrij onbekende petitie 50 keer getekend, en werden er diverse reacties geplaatst. Dit zijn voornamelijk reacties van tegenstanders:

This is the just a disaster waiting to happen. There is just no way Netflix can pull it off so please don’t even attempt it!

Maar er zijn ook mensen die vinden dat er te snel conclussies worden getrokken.

This may be the stupidest petition i have ever seen. First of all this story is rumor second of all you we have no actual visual footage of this show HOW CAN YOU HATE SOMETHING YOU KNOW NOTHING ABOUT?

Buiten de petitie om zijn er al wel jaren fans die filmpjes maken met Link in de hoofdrol. Eerder verscheen er ook al een fanshortfilm.

Naast shotfilms van fans is er in 1989 ook een animatie serie uitgebracht. De 13 afleveringen die deze serie kende werd niet in dank afgenomen, daar de serie de magie uit The Legend of Zelda volgens diverse fans niet kon vatten.

Op het moment zou Netflix schrijvers zoeken voor het scenario van de serie. Voor het zoeken van schrijvers beschrijft Netflix de serie als een “Game Of Thrones for a family audience”. Daar Netflix nog steeds op zoek is naar schrijvers voor de serie, is nog niet duidelijk of de serie uiteindelijk zal worden gemaakt.

Wat zijn jouw verwachtingen bij een The Legend of Zelda Live Action-serie?